Autonøgler

WD-40 multispray giver din lås nyt liv


FORSIDE / GODE RÅD / WD-40 GIV DIN LÅS NYT LIV  / KONTAKT OS
Gid din Rukolås nyt liv
 
Vinteren er meget hård for dine billåse, de bliver udsat for kulde, sne og frost, og det kan nemt give problemer med låse som ikke vil åbne.
Mange har i dag bilnøgler med fjernbetjening, og bruger faktisk aldrig deres nøgle i bildøren. Dette medfører ofte, at bilens låse bliver så tørre, at de ender med at gå i stykker, og så kan din nøgle ikke åbne låsen. Forstil dig at batteriet i din fjernbetjening en morgen ikke duer mere, så kommer du til at stå dér med ”håret i postkassen”
Aftagelige anhængertræk er særligt udsat for smuds og snavs som kan skade låsecylinderen, hvorfor er det vigtigt med ekstra opmærksomhed.
Derfor kan det ikke siges mange gang nok, låsene skal vedligeholdes hele året rundt -og især om vinteren, så sikrer du også dine låse mod tilfrysning. En god ide er også at bruge nøglen i bilens dørlåse med jævne mellemrum. Samtidig bør du af og til rengøre dine nøgler, da de også er med til at tilføre låsene smuds og snavs, som kan skade låsecylinderne.
Så hvis du vil have at dine låse skal holde i mange år, og samtidig beholde kvaliteten, er det vigtigt at du jævnligt får dem smurt og renset med WD-40.
Vi anbefaler WD-40 til smøring af billåse, hængelåse, Bådnøgler  MC-låse og cykellåse mm.

Til Ruko låse anbefaler Ruko at man bruger deres eget specielt udviklede låsespray

 Brug aldrig olie eller grafit i låsecylindre.
ADRESSE

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR: 56 47 57 10
 
 
FØLG OS PÅ NETTETFå en visuel rundtur af vores butik
Copyright © Dani Autonøgler ApS  | Sitemap