Autonøgler

Mist aldrig din sidste bilnøgle


FORSIDE / GODE RÅD / MIST ALDRIG DIN SIDSTE BILNØGLE / KONTAKT OS
Mist aldrig din sidste bilnøgle
 
Har du kun en enkel bilnøgle til din bil, kan du risikere at få dig en slem overraskelse hvis du mister den
Hos os er det nemt at få fremstillet en ekstra bilnøgle med startspærre, men det er vel og mærke" inden din sidste bilnøgle er blevet væk".
Hvis du er en af dem med kun én enkelt bilnøgle tilbage, vil vi derfor anbefale, at du hurtigst muligt får lavet en ekstra bilnøgle inden den bliver væk. Årsagen er, at nyere bilnøgler indeholder en elektronisk startspærre, og her kan man ikke bare få lavet en kopi, som man kan med almindelige nøgler til huset.
"Det er faktisk en rigtig god ide, at have et par ekstra bilnøgler på lager, hvis uheldet skulle være ude".
FDM’s motorblad og flere andre store dagblade har op til flere gange, med helside artikler advaret om problemet med at miste den sidste bilnøgle og om at regningen kan blive en meget dyr fornøjelse.
Vi har hver dag flere henvendelser, som drejer sig om at den sidste bilnøgle er bortkommet. Desværre er der rigtig mange som er uvidende om problemet, og forstår ikke hvor besværligt det er at få fremstillet en ny bilnøgle med startspærre.
Hvis din sidste bilnøgle alligevel er blevet væk, så skal bilen transporteres ind til en bilforhandler og nye bilnøgler skal bestilles hjem fra udlandet efter bilens stelnummer. Derefter skal værkstedet indkode nøglen i bilens startspærre system. Det kan tage 1-2 uger førend bilen igen er klar, og det koster nemt fra 10.000 kroner og op efter.
Se om vi kan fremstille din bilnøgle ved at klikke på bilnøgler med startspærre, brug søgefunktionen og se om dit køretøj er på vores liste.
ADRESSE

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR: 56 47 57 10
 
 
FØLG OS PÅ NETTETFå en visuel rundtur af vores butik
Copyright © Dani Autonøgler ApS  | Sitemap