Autonøgler

SMØRING OG PUDSNING AF RUKO LÅSE


FORSIDE / SMØRING OG PUSNING AF RUKO LÅSE / RUKO / KONTAKT OS
Smøring og pudsning af Ruko låse

/ruko/vedligeholdelse-af-rukolasse.png
 
 
 
Ruko låsespray bruges til følgende Ruko serier:
Serie 500, serie 600, serie 600RB, serie 640DP+, serie RD1200, serie RH1300, Combi, Combi Plus, Garant, Garant10, Garant Plus, Merkur, Triton og Twin.
Ruko låsesprayen er et smøre- og rensemiddel specielt udviklet til låsecylindre og som øger låsecylinderens funktionssikkerhed og levetid væsentligt. Låsesprayen er klar til brug efter let omrystning. Sprayens plasticrør anbringes i nøglehullet, hvorefter sprayknappen holdes nede i ca. 1 sekund. Stik nøglen ind og drej et par gange. Låsesprayen er hurtigtørrende, lugt- og farve fri og binder ikke støv og snavs.

Cylindre

Før ibrugtagning skal låsecylinderen smøres med låsesprayen. For at bevare cylinderens funktion fremover, anbefales at anvende låsesprayen for hver 5.000 åbninger, dog mindst en gang hvert halve år. I vintertiden på særligt udsatte cylindre, især udvendige cylindre, anbefales hyppigere forebyggende behandling med låsesprayen for at hindre tilfrysning. Til evt. optøning anbefales isopropylalkohol. Der må aldrig anvendes grafit, olie eller fedtstof i låsecylinderen.

Hængelåse

Brug låsesprayen i nøglehullet på hængelåsen. Smør med syrefri olie i begge bøjlehuller engang om året.
Alle låsecylindre og hængelåse skal vedligeholdes med låsesprayen for at undgå funktionsproblemer. Testresultater viser, at ved anvendelse af forkert låsespray nedsættes cylinderens funktion betydeligt og slitage af cylinder og nøgle forøges væsentligt.

Nøgler

Nøgler bør holdes rene for smuds, da det ellers føres med ind i låsecylinderen og virker skadelig på mekanismen. Rengør nøglen af og til.

Pudsning

Produkter med overflade af krom, rustfrit look eller rustfrit stål kan aftørres med en fugtig klud, evt. med sæbe. Produkter af lakeret messing aftørres med en fugtig klud. Produkter af ulakeret messing kan pudses med pudsecreme uden slibemiddel. På messingcylindre må nøglen indsættes, mens pudsning foregår, for at hindre pudsecreme i at trænge ind i cylinderen. Nøglen aftørres omhyggeligt bagefter. Overmaling af cylindre og andre produkter med bevægelig mekanisme må ikke finde sted.
ADRESSE

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR: 56 47 57 10
 
 
FØLG OS PÅ NETTETFå en visuel rundtur af vores butik
Copyright © Dani Autonøgler ApS  | Sitemap