Autonøgler
 
FORSIDE / BILNØGLER MED STARTSPÆRRE / KONTAKT OS

BILNØGLER MED STARTSPÆRRE


 

Søg efter din startspærre nøgler her

 
 
Type A:
Vi kan fremstille bilnøgler til denne type startspærre (uden fjernbetjening) Du skal kun medbringe bilnøglen der virker i bilen.
 
 

Pris: Type A:  kr. 1095/1195 inkl. moms

 
Type B:
Vi kan fremstille bilnøgler til denne type startspærre (uden fjernbetjening) Du skal medbringe både bil og bilnøgle, forvent en arbejdstid på omkring 10 min.
 
 

Type B:  kr. 1195 inkl. moms

 
Type C:
Vi kan fremstille bilnøgler til denne type startspærre (uden fjernbetjening) Du skal medbringe både bil og bilnøgle, forvent en arbejdstid på omkring 10-20 min.
 
 

Type C:  kr. 1295 inkl. moms

 
 

Bilnøgler med startspærre og transponder af topkvalitet

Hos Dani Autonøgler forhandler vi et stort udvalg af bilnøgler af den bedste kvalitet. Siden 1996 har det været lovpligtigt at alle personbiler skal være forsynet med startspærre, som er en sikkerhedsforanstaltning mod biltyveri. Hos Dani Autonøgler er vi autoriseret forhandler af bilnøgler med startspærre, og derfor holder vi os altid opdateret med den nyeste teknologi, så vi kan varetage både ældre simple startspærre samt de nyeste og topmoderne systemer.

Et bredt udvalg af bilnøgler med transponder

Dani Autonøgler er en af Danmarks bedste og førende til at fremstille bilnøgler. Vi er specialister og meget erfarne i startspærre og transponder til stort set alle bilmærker og modeller på det danske marked. Det betyder at vi nemt og effektivt kan fremstille bilnøgler til din bil på ganske kort tid. Imens du venter, vil vi fremstille nøglerne via vores computerstyrede nøglefræsermaskine. Hos os er der ingen lange ventetider.

Kvalitet og service er vores højeste prioritet

Når du skal have bilnøgler med startspærre, er både sikkerhed og kvalitet altid helt i top. Som kunde er du vores højeste prioritet, og vi bestræber os altid på at give dig den bedste service. Med over 75 år i branchen har vi både de faglige kompetencer og erfaringen til at rådgive og vejlede vores kunder, uanset om det gælder bilnøgler, MC nøgler, eller noget helt tredje. Kort sagt er vi hos Dani Autonøgler eksperter i sikkerhed. Med en beliggenhed på Frederiksberg i København, servicerer vi hver dag kunder fra hele Sjælland, mange gange kommer vores kunder endda så langtfra som både Roskilde, Falster og Lolland.

Vi ser frem til også at høre fra dig! Kontakt os gerne allerede i dag på (+45) 33 31 31 89 hvis du vil vide mere.
ADRESSE

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR: 56 47 57 10
 
 
FØLG OS PÅ NETTETFå en visuel rundtur af vores butik
Copyright © Dani Autonøgler ApS  | Sitemap