/logo/logo2.png
 

Få tabte nøgler og genstande tilbage med nøgleringe og QR mærker fra TAG-IT.

Keyfinder-Tag-it

Dato: okt, 2018 , Dani Autonøgler
Det er ærgerligt og besværligt, og som regel også dyrt at miste sine nøgler, telefon eller andre personlige ting. Derfor forhandler vi de smarte nøgleringe Key Finder og QR mærker Smart Label fra den danske virksomhed TAG-IT. De har lavet et simpelt, men effektivt system til mærkning og genfinding af mistede nøgler, personlige effekter, indbo mm.
Mærkerne skal registreres med din e-mail på TAG-IT’s hjemmeside, registreringen kræver ingen adresseoplysninger og er ikke forbundet med nogen form for abonnement.
Hvis du taber, glemmer eller på anden måde mister dine nøgler, telefon eller andet, kan finderen scanne QR koden på nøgleringen eller på klister mærket, finderen skriver derefter en besked som sendes til dig via TAG-IT’s system. Beskeden sendes til TAG-IT, som automatisk videresender beskeden til dig. På den måde får du besked om hvor din mistede ejendel befinder sig og om hvordan du får den igen, uden at finderen kan se hvem du er eller hvor dine ting hører til.
Sæt en Key Finder i din nøglering eller klæb Smart Label mærkerne på din ejendele, så er du nu klar til at få besked fra hjælpsomme mennesker, hvis du taber, glemmer eller mister dine ting.

Pris: 1 stk. kr. 59,- eller 2 stk. kr. 99,-
Ifølge TAG-IT kommer 90% af alle tabte nøgler tilbage, og 70% er allerede tilbage efter 24 timer.Lights
Denne blog er skabt med det formål, at levere alt det nyeste om bilnøgler/nøgler og låse til dig.

Kontakt os!

H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

33 31 31 89
Send en e-mail
Søg efter din startspærre nøgle her
ADRESSE

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR: 56 47 57 10
 
 
FØLG OS PÅ NETTETKLIK HER for at få en visuel rundtur i vores butik
Copyright © Dani Autonøgler ApS  |  H. C. Ørsteds Vej 1 | 1879 Frederiksberg C