/logo-dani.dk2a.png

Tips og gode råd


Hvis du kører på bilferie til udlandet, så er det altid en god ide at medbringe mindst en ekstra nøgle til bilen, fordi hvis den sidste nøgle bliver væk, så er det slet ikke ligeså simpelt som tidligere.
I dag er nøgler og biler forsynet med startspærre og det er lidt mere komplekst at få en ny nøgle til bilen. Den nye nøgle skal bestilles efter bilens stel nummer, derefter skal nøglen fremstilles og sendes til bilforhandleren, bilen skal transporteres til bilforhandlerens værksted og til sidst skal den nye nøgle indkodes i bilen før end at den virker.
Det kan i udlandet tage fra en uge til 14 dage, før end det er ordnet og at bilen igen kan køre.
Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er det nemmest at kontakte SOS International i Danmark.
Foregår bilferien i Danmark, er det selvfølgelig også en god ide at medbringe mindst en ekstra nøgle.
Her er selve proceduren den samme, men heldigvis kan nøglen hurtigt blive fremstillet hos os, da vi faktisk har levering fra dag til dag. Men hvis nøglen bliver bestilt hos en bilforhandler, som ofte bestiller nøglen fra udlandet, kan der også gå en uges tid før bilforhandleren modtager den nye nøgle.
Bilen skal stadig transporteres til bilforhandlerens værksted og den nye nøgle skal indkodes til bilen før end at den virker.
Rigtig god bilferie og selvfølgelig med mindst en ekstra bilnøgle

* Regler i EU om oplysning af nøglenummer.

Hvis du ikke har nøglenummeret og reservedelsnummeret, kan du efter EU's regler få det oplyst efter bilens stelnummer hos din bilforhandler, hvis du er registeret ejer af bilen og hvis nøglenummeret er registeret hos bilforhandleren. 

*Smøring af låse med WD-40 multispray giver din lås nyt liv.*

Vinteren igennem har låsen været udsat for kulde, sne og fugt, og det kan give problemer med frosne låse og knækkede nøgler. En lås er nemlig ikke upåvirket af vejret og har brug for pleje og vedligeholdelse året rundt for at kunne modstå vinterens strabadser.
Brug WD-40 multispray et par gange om året til at smøre låse med, WD-40 er et universalt smøre -og rensemiddel til alle typer af låse.
For Ruko sikkerhedscylindre må der kun benyttes Ruko låsespray til smøring, dette gælder især følgende typer:
Ruko Combi, Combi Plus, dp+, Garant, Garant 10, Garant Plus, Merkur 401, serie 1200, system 640, Triton  501 og Twin 6000, der skal smøres flere gange om året med Ruko låsespray.

Adresse

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C
Tlf: 33 31 31 89

CVR nr. 56 47 57 10

Åbningstider

Butik:
Mandag til torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30 - 16.00

Telefontid:
Mandag til fredag: 8.30 - 16.00

Find os på nettet

Kontakt os

Send os en e-mail

Find vej

Copyright © Dani Autonøgler ApS
Webdesign created by Focus2web.dk