/logo-dani.dk2a.png

Autonøgler med startspærre


 

Lovpligtig sikkerhed

Pr. 1. januar 1996 tråde der i EU en lov i kraft om, at alle personbiler skal være forsynet med en startspærre. Loven blev vedtaget på baggrund af det høje antal stjålne biler. En startspærre er en helt nødvendig foranstaltning mod biltyveri, og fungerer grundlæggende sådan, at det forhindrer bilen i at starte, når det ikke er den rigtige nøgle, der bliver anvendt. Siden 1996 er teknologien løbende blevet forbedret. Dani Autonøgler er førende på markedet, og kan varetage både de ældre og mere enkle startspærre samt mange af de helt nye, topmoderne systemer.

I alle personbiler er nøglen forsynet med en transponder. Transponderen er en chip, der sender et signal fra bilnøglen, så det er chippen, der får startspærren til at virke. Denne skal kodes med det helt rigtige - og godkendte - signal, for at startspærren kan få bilen til at starte.

Det betyder, at når der skal fremstilles nye bilnøgler, så er det vigtigt at få en autoriseret forhandler til at kode transponderen til nøglerne, så din bilnøgle virker gnidningsfrit og med den højst mulige sikkerhed. Dani Autonøgler er Danmarks førende til at fremstille bilnøgler og er specialiserede i startspærre og transpondere til næsten alle bilmærker og- modeller på det danske marked.

De kan med fordel købe startspærre nøgler hos os. Det er nemt og hurtigt, De kommer blot ind i vores butik, vi kopier transponderen på vores nyeste transponder maskine og fremstiller nøglerne på en af vores computerstyrede nøglefræsemaskiner, mens De venter og det tager kun nogle få minutter.

De undgår derved den lange ventetid på op til 10 dage som leveringstiden er, hvis De bestiller startspærre nøgler andre steder, hvor nøglen bliver bestilt i udlandet hos producenten.

Du kan på vores hjemmeside under Nøgletyper se om vi kan fremstille nøgler til din bil og modeltype eller du kan ringe 33313189 så er vi gerne behjælpelig med at tjekke dine oplysninger i vores database som vi løbende opdaterer.

Adresse

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C
Tlf: 33 31 31 89

CVR nr. 56 47 57 10

Åbningstider

Butik:
Mandag til torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30 - 16.00

Telefontid:
Mandag til fredag: 8.30 - 16.00

Find os på nettet

Kontakt os

Send os en e-mail

Find vej

Copyright © Dani Autonøgler ApS
Webdesign created by Focus2web.dk