/logo-dani.dk2a.png

Persondatapolitik (GDPR) - Dani Autonøgler ApS


Dani Autonøgler ApS er underlagt persondataloven/databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at Dani Autonøgler er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke personoplysninger Dani Autonøgler behandler, samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.
1.DATAANSVARLIG

Dani Autonøgler ApS
H.C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C

CVR-nr. 56475710

Tlf: 33313189
E-mail: dani@dani.dk
2.PERSONOPLYSNINGER OG FORMÅL

I forbindelse med at du er kunde hos os, har Dani Autonøgler i omfang behov for at behandle og opbevare følgende kategorier af oplysninger.

Navn, adresse, e-mail og telefonnr. CVR.nr. hvis det er en personligt drevet virksomhed

Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesloven, persondataloven og persondataforordningen.

Dani Autonøglers behandlingsgrundlag kommer af både den legitime interesse, artikel 6 (1)(f) i persondata forordningen, som Dani Autonøgler har ved at behandle og opbevarer kundedata, samt nødvenligheden heraf for at kunde besvare kundehenvendelser, samt sende varer og almindelig service af kunder.

Hvis du indgår et samarbejde ned Dani Autonøgler, har Dani Autonøgler en legitim interesse, jfr. artikel 6 (1)(f) i persondataforordningen, i at behandle oplysninger om dig.
3.MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER

Dine personoplysninger behandles af Dani Autonøgler, og dine oplysninger vil i nødvendigt omfang blive videregivet til Dani Autonøglers revisor ved revision, samt til Dani Autonøglers data behandlere i forbindelse med hosting af Dani Autonøglers mailserver samt i forbindelse af behandling dine oplysninger i vort it-system.
4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING OG INDSIGELSER

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer Dani Autonøgler har registeret om dig. Ønsker du det skal faktura nummer oplyses.

Der kan efter persondataforordningen være konkrete situationer, hvor Dani Autonøgler ikke forpligtet til at efterkomme ovenstående rettigheder.
5. DATAPORTTABILITET

Du har i visse tilfælde ret til at få udleveret dine personoplysninger.
6. VARIGHED AF OPBEVARING

Personoplysningerne i forbindelse med håndtering af din kundehenvendelse vil blive opbevaret forsvarligt i 5 år, dette er bl.a. med henblik til bogføringsloven.
7. KLAGE

Du har mulighed til at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk

Adresse

Dani Autonøgler ApS
H. C. Ørsteds Vej 1
1879 Frederiksberg C
Tlf: 33 31 31 89

CVR nr. 56 47 57 10

Åbningstider

Butik:
Mandag til torsdag: 8.30 - 16.30
Fredag: 8.30 - 16.00

Telefontid:
Mandag til fredag: 8.30 - 16.00

Find os på nettet

Kontakt os

Send os en e-mail

Find vej

Copyright © Dani Autonøgler ApS
Webdesign created by Focus2web.dk